Leden Diane van Lier

Diane van Lier

Mijn naam is Diane van Lier en ben ondersteuningsconsulent bij Carma.

Als verpleegkundige heb ik 6 jaar in een instelling voor verstandelijk gehandicapten  gewerkt en daarna 20 jaar in het ziekenhuis, waarvan 10 jaar op de oncologie. Helaas kon ik door mijn eigen ziek zijn niet meer als verpleegkundige blijven werken.

Drie jaar geleden ben ik begonnen als clientondersteuner bij NaZorg Westland. Inmiddels heb ik bij Stichting OOK de opleiding tot ondersteuningsconsulent afgerond.Ik ben een vast aanspreekpunt van de oncologische patiënt en/of naaste en kan hen verder helpen bij vragen over het omgaan met de gevolgen van kanker, begeleiden, ondersteunen en adviseren. De oncologie zit in mijn hart. Mensen helpen is het mooiste wat er is. Naast het stukje zorg vind ik het ook belangrijk en leuk om contacten met het netwerk te onderhouden.

Ik ben er trots op dat Inloophuis Carma en NaZorg Westland zijn gefuseerd. We werkten al veel samen en deze samenwerking kan door de fusie alleen maar worden verbeterd. We zijn samen sterk en kunnen ons nog beter inzetten voor de oncologische patiënt en hun naasten.