Nieuws Geslaagde Open Dag!

Geslaagde Open Dag!

28 augustus 2022

We kijken terug op een heel mooie en drukbezochte Open Dag op zaterdag 27 aug jl. Bekijk hieronder het mooie filmpje voor een impressie!

Een prachtige nieuwe serre en een woonkamer die een metamorfose had ondergaan: voor enkele honderden belangstellenden waren het voldoende redenen om naar Carma te komen.

Naast rondleidingen door het gebouw waren er optredens van het Carmakoor, Zeemanskoor Onder Zeil en het Kassenbouwerskoor. Een bijzonder moment was de onthulling van het naambord voor de serre door familieleden van de initiatiefnemer, de inmiddels overleden kassenbouwer Jaap Alleblas. De serre kreeg – op z’n Westlands – de toepasselijke naam ’t Kassie.
Een speciaal woord van dank was er voor Manus Thoen, die een belangrijk aandeel had in de realisatie van de serre.

De nieuwe serre is multifunctioneel en biedt ruimte voor allerlei activiteiten en persoonlijke gesprekken. De huiskamer heeft dankzij een gift van serviceclub Ronde Tafel Westland een metamorfose ondergaan en een nog warmere sfeer gekregen.

Heb je de Open Dag gemist? Je bent tijdens onze inloop zonder afspraak van harte welkom om de serre en huiskamer te bekijken! De inloop is iedere di-wo-do-vr 10.00 – 12.00 uur en iedere dinsdag 10.00 – 16.00 uur. We zien je graag bij Carma