Young Carma

Young Carma

Young Carma is voor kinderen en tieners in de leeftijd van 8 tot 16 jaar die te maken hebben (gehad) met de ziekte kanker. Wij zijn er voor je wanneer je zelf ziek bent, maar ook als je vader, moeder, broer, zus of iemand anders die dichtbij je staat ziek is.

Carma is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Als je daar behoefte aan hebt, kun je je verhaal delen, maar je bent ook van harte welkom om even niet te praten maar enkel deel te nemen aan de leuke activiteiten die worden georganiseerd!

In de tuin van het inloophuis is een ruimte speciaal ingericht voor de jeugd. Hier kun je lekker chillen!

Carma KidsClub

Carma KidsClub is een nieuw onderdeel van Young Carma speciaal voor kinderen van ongeveer 6 t/m 12 jaar die, op welke manier dan ook, met kanker te maken hebben (gehad). Wij zijn er voor je of je nu zelf ziek bent (geweest), een familielid ziek is, maar ook als je iemand aan kanker hebt verloren.
De diagnose kanker heeft een enorme impact op alle gezinsleden en het kan steun geven om in contact te komen met leeftijdsgenootjes die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Vanuit plezier, spel en creativiteit kun je delen wat jou op dat moment bezig houdt, maar niks moet en alles mag!
En, je mag altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Voor ouders

De diagnose kanker heeft een enorme impact op alle gezinsleden en op het gezin als geheel. Voor jonge kinderen kan de turbulente periode veel onrust en verwarring met zich meebrengen. Bij Carma worden zij verwelkomd door vrijwilligers die – vaak uit ervaring- weten wat het betekent om op jonge leeftijd met kanker geconfronteerd te zijn. Je kind krijgt er alle ruimte om zijn of haar verhaal te vertellen als hij of zij dat wil. Kinderen kunnen ook naar Carma komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon gezellig samen te ontspannen en leuke dingen te doen.

Voor vragen kun je bellen of WhatsAppen naar 06 14237791 of mailen naar youngcarma@carmacentrum.nl

Wat een bijzonder leuk initiatief van deze kleine kanjer, bedankt Saar!

Artikel uit Het hele Westland

Young Carma op survivaltocht bij 2SUR5!

Young Carma op survival bij 2SUr5!

Logo Young Carma op Quintus badmintonshirts!

Een prachtig stuk PR voor de kinder- en tienergroep van Carma doordat de nieuwe hoofdsponsor ervoor koos om Young Carma op de shirts te laten drukken ipv zijn bedrijfsnaam. Afgelopen vrijdag hebben we een ingelijst shirt in ontvangst mogen nemen en daarna natuurlijk met elkaar gezellig én enthousiast badminton gespeeld!

Binnenkort worden er mooie plannen gemaakt om deze samenwerking een vervolg te geven.