Wat doet Carma

Wat doet Carma

In Carma ben je onvoorwaardelijk welkom voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en ontspannende of creatieve activiteiten. Zo bieden wij ondersteuning aan mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook aan hun naasten en nabestaanden. Je kunt kiezen uit ons uitgebreide aanbod zoals een specifieke lotgenotenbijeenkomst, 1 op 1 gesprek met een vrijwilliger, massage bij kanker, yoga, wandelen etc. Ervaar wat Carma voor jou kan betekenen. Als gevolg van de coronamaatregelen is het nodig om je vooraf aan te melden. Dit kan via info@carmacentrum.nl of tel 06 14237791.

Carma organiseert met regelmaat themabijeenkomsten waarin informatie wordt gegeven over uiteenlopende onderwerpen waar (ex-)kankerpatiënten en hun naasten mee te maken kunnen krijgen.

Voor kinderen is er Young Carma en Carma Kidsclub. Klik hier voor meer informatie.

Er zijn speciale lotgenotenbijeenkomsten voor jongvolwassenen, mannen, nabestaanden, mensen met borstkanker en mannen met prostaatkanker. Onder het kopje activiteiten vind je het programma voor de komende weken.

Het kan spannend zijn om voor het eerst naar Carma te komen, maar het is goed om te weten dat zodra gasten binnen zijn, de warme huiselijke sfeer wordt benoemd. ‘Carma is voor mij een open deur met een warm onthaal, een luisterend oor en echt thuiskomen’ horen we vaak. Kom je eenmalig bijvoorbeeld om je verhaal te delen met een getrainde vrijwilliger of wekelijks voor een activiteit? Alles is goed, wat jij wilt. Welkom!