Kinderen & tieners

Voor ouders

De diagnose kanker heeft een enorme impact op alle gezinsleden en op het gezin als geheel. Voor kinderen kan de turbulente periode veel onrust en verwarring met zich meebrengen. Bij Carma worden zij verwelkomd door vrijwilligers die – vaak uit ervaring- weten wat het betekent om op jonge leeftijd met kanker geconfronteerd te zijn. Je kind krijgt er alle ruimte om zijn of haar verhaal te vertellen als hij of zij dat wil. Kinderen kunnen ook naar Carma komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon gezellig samen te ontspannen en leuke dingen te doen.

Voor vragen kun je mailen naar youngcarma@carmacentrum.nl

Young Carma

Ben je tussen de 8 en 16 jaar en heb je te maken (gehad) met de ziekte kanker? Dit kan betekenen dat je zelf ziek bent (geweest) of dat je vader, moeder, broer, zus of iemand anders die dichtbij je staat ziek is/was.  Young Carma is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Samen leuke activiteiten doen staat voorop en als je daar behoefte aan hebt, kun je je verhaal delen. In de tuin van Carma is een ruimte speciaal ingericht voor de jeugd. Hier kun je lekker chillen!

Kijk in het Programma voor de eerstvolgende data. Graag vooraf aanmelden.

CarmaKids club

Carma KidsClub is een onderdeel van Young Carma speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die, op welke manier dan ook, met kanker te maken hebben (gehad). Wij zijn er voor je of je nu zelf ziek bent (geweest), een familielid ziek is, maar ook als je iemand aan kanker hebt verloren.
De diagnose kanker heeft een enorme impact op alle gezinsleden en het kan steun geven om in contact te komen met leeftijdsgenootjes die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Vanuit plezier, spel en creativiteit kun je delen wat jou op dat moment bezig houdt, maar niks moet en alles mag!
En, je mag altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Kijk in het Programma voor de eerstvolgende data. Graag vooraf aanmelden.