Nieuws Samenwerking Reinier de Graaf & Carma

Samenwerking Reinier de Graaf & Carma

15 augustus 2022

Sinds november 2019 – met flinke tussenpozen a.g.v. de coronamaatregelen – bieden vrijwilligers van Carma en Debora (Delft) een luisterend oor op de afdeling oncologie van het Reinier de Graaf Gasthuis. Een prachtige samenwerking die resulteert in extra ondersteuning voor patiënten op de verpleegafdeling en dagbehandeling.

Vrijwilligers bezoeken de patiënten en vragen of ze behoefte hebben aan een praatje. Een luisterend oor waarbij gespreksonderwerpen uiteenlopen van de impact van ziek zijn en hoe hiermee om te gaan tot (klein)kinderen, hobby’s en gelezen boeken. Onverdeelde aandacht van de vrijwilligers is waardevol en wordt gewaardeerd.Zowel patiënten als personeel van het Reinier zijn enthousiast over deze samenwerking!

Iedere dinsdag en donderdag van 10.00 – 13.00 uur vind je onze vrijwilligers in het RdGG.

Wil jij ook vrijwilliger worden en een luisterend oor bieden in het ziekenhuis? In september starten we ook weer in het Haga Ziekenhuis! Voor beide ziekenhuizen zoeken we vrijwilligers. Bel of mail ons als je meer wilt weten. Tel 06 14237791 of mail naar info@carmacentrum.nl