Nieuws Nieuwe naam voor Inloophuis Carma en NaZorg Westland

Nieuwe naam voor Inloophuis Carma en NaZorg Westland

3 januari 2022

Op 1 januari 2022 zijn Inloophuis Carma en NaZorg Westland opgegaan in één organisatie:

Carma – centrum voor leven met en na kanker.

In de afgelopen jaren is gebleken dat de activiteiten van beide organisaties nauw op elkaar aansluiten en in sommige gevallen zelfs overlappen.

Dit alles heeft geleid tot gesprekken over een verregaande vorm van samenwerking en uiteindelijk fusie.

De nieuwe ondertitel bij de naam Carma is het gevolg van een afspraak tussen de centra voor leven met en na kanker die met hun 81 locaties een landelijke dekking hebben. Voorheen opereerden de centra onder verschillende namen, zoals inloophuizen en nazorgcentra. Om de doelgroep gerichter te bereiken is er gekozen voor een overkoepelende landelijke ondertitel die de lading beter dekt. Zo weet iedereen die leeft met en na kanker, van patiënt tot naaste, deze ondersteuning beter te vinden.

Voor de gasten en cliënten verandert er weinig. Carma blijft met het enthousiasme en de betrokkenheid van de vele vrijwilligers, de coördinatoren en de ondersteuningsconsulent zich inzetten voor mensen die geraakt zijn door kanker, van jong tot oud.

Ook blijft het gebouw aan de Dijkweg 21 in Naaldwijk de centrale plaats voor activiteiten.

Ons nieuwe mailadres is info@carmacentrum.nl Telefoonnummers blijven gelijk. Coördinatoren: 06 14237791 en Ondersteuningsconsulent: 06 24540197