Leden Han den Dekker

Han den Dekker

Kanker krijgen heeft grote impact op je leven. Het roept allerlei gevoelens op. Het verstoort je evenwicht vaak grondig. Het roept sterke onzekerheid op. Betekent, in ieder geval tijdelijk, dat je te maken hebt met verlies van gezondheid. Het kan zo ingrijpend zijn, dat je te maken krijgt van psychische klachten als angst, sterke vermoeidheid, depressiviteit, stress, boosheid, verdriet en slaapproblemen. En negatieve gedachten waar je niet goed mee kan omgaan. Je leven kan flink overhoop liggen.

Je hebt hulp nodig om de kluwen te ontwarren, de rode draad van je leven terug te vinden en te komen tot een nieuw evenwicht. Je bent immers meer dan je ziekte. Je bent als mens, ondanks alles, in staat om je aan te passen en te veranderen door nieuwe besluiten te nemen. Hiertoe is het eerst belangrijk om je zelf de ruimte te geven je bewust te worden van de last die je nu ervaart. Kanker hebben betekent rouwen over de verloren zekerheden en gezondheid die eerder vanzelfsprekend voor je waren. Dan kan je een nieuwe, niet zelden rijkere, levensbalans vinden en nieuwe levensruimte ontdekken. Je kan door alles heen meer worden wie je ten diepste bent. Dit proces is niet gemakkelijk. Het is vaak lastig, pijnlijk en confronterend.

Wie is Han den Dekker?

Han den Dekker (1965) is een ervaren psycholoog (MSc). Hij is opgeleid in de Cognitieve Gedragstherapie (ook: ACT), de psychotherapie volgens de Transactionele Analyse en in de Schematherapie (zie voor meer info: https://www.kernbewustzijn.nu/therapie). Han is goed bekend met (christelijke en andere) spiritualiteit. Ook deze dimensie van het menszijn kan kracht, richting en inspiratie geven in het proces van veranderen. Hij is tevens erkend Mindfulness- trainer. Hij werkt sinds 2002 in zijn eigen praktijk in Vlaardingen en Hoek van Holland. Han is getrouwd en heeft 2 volwassen kinderen.

Voor een afspraak met Han in Carma mail je naar info@carmacentrum.nl of bel met de coördinator van Carma: 06 14237791

Kijk voor meer informatie op  https://www.kernbewustzijn.nu/contact

TARIEVEN         
Voor bezoekers van het Carma gelden de volgende tarieven:
Intake (60 minuten)      € 87,50
(hiervan wordt € 30,00 vergoed door Carma)
Consult (60 minuten)    € 97,50
(hiervan wordt max 3x € 25,00 (per consult) vergoed door Carma)

De meeste verzekeraars bieden hier bovenop nog extra (en vaak voor meer dan 3 consulten) vergoeding vanuit de Aanvullende Verzekering. Informeer bij Han en/of zie:  https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie

Han den Dekker, MSc.
Psycholoog/ECP- Psychotherapie/ Certified Transactional Analyst (CTA) / Mindfulness trainer
Lid van NIP, NVTA, NAP, NVPA, CVPP, VMBN, NVPA lidnummer 104041