Nieuws Carma krijgt meerjarige sponsorbijdrage van Flexibell Systems

Carma krijgt meerjarige sponsorbijdrage van Flexibell Systems

19 maart 2021

Het Naaldwijkse bedrijf Flexibell Systems gaat de komende drie jaren Carma sponsoren. Ook kregen de vrijwilligers afgelopen kerst een cadeaubon als blijk voor hun inzet. Voor ons is de meerjarige sponsorbijdrage – die loopt tot en met 2023 – een belangrijke steun in een periode dat door de coronacrisis veel geplande acties om geld in te zamelen niet door konden gaan en toegezegde giften werden teruggedraaid.

Flexibell Systems is een Naaldwijks bedrijf dat zich bezig houdt met ontwerp, engineering en realisatie van projecten en producten. Het is gespecialiseerd in tuinbouwconstructies en montagesystemen voor zonnepanelen en is wereldwijd actief.

De berichten in de media over de zorgelijke financiële situatie van Carma waren voor de directie van het bedrijf reden contact te zoeken met het inloophuis.

Coördinator Mariska Bakker is heel blij met de meerjarige sponsorovereenkomst: ‘Dit levert een belangrijke bijdrage aan een financieel stabiele situatie voor ons inloophuis, dé ontmoetingsplaats in Westland voor wie geraakt is door kanker.

We ontvangen geen subsidie en zijn volledig afhankelijk van giften en sponsorbijdragen. Die zijn dan ook een onmisbare bron als het gaat om ons voortbestaan en verdere ontwikkeling. We streven ernaar om meer van dit soort meerjarenovereenkomsten te sluiten. Dat geeft voor iedereen duidelijkheid en zekerheid.’