Inloop

Inloop

Zonder afspraak ben je welkom voor een kop koffie of thee, een praatje of goed gesprek met mensen die ook met de ziekte kanker te maken hebben (gehad). Je kunt delen wat jou op dat moment bezighoudt.

Vaak horen we van nieuwe gasten dat het een stap is om de eerste keer te komen, maar dat ze achteraf blij zijn dat ze dit hebben gedaan. De warme en ontspannen sfeer wordt benoemd en gewaardeerd. “Super fijn dat er een plek is waar ik kan komen als ik daar behoefte aan heb”
“Vaak kunnen mensen niet luisteren, maar hier bij Carma kunnen ze dat wel. En dat is fijn.”

Carma is geopend voor inloop op iedere dinsdag woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 – 12.00 uur én iedere dinsdag van 10.00 – 16.00 uur

Kijk bij Programma voor afwijkende openingstijden tijdens feestdagen en een overzicht van al onze overige activiteiten en bijeenkomsten.

1- op 1 gesprek

Heb jij behoefte aan een praatje of goed gesprek maar doe je dat liever 1 op 1 dan in een groep? Op afspraak is er iedere dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 – 12.00 uur én iedere dinsdag van 10.00 – 16.00 uur mogelijkheid voor een gesprek met een gastvrouw/heer bij Carma. Op verzoek zijn er ook mogelijkheden op een andere middag of avond beschikbaar.

Het kan juist fijn zijn om je verhaal te delen met iemand die verder van je afstaat. Je hoeft immers geen rekening hoeft te houden met zijn of haar emoties. Zowel nieuwe als bekende gasten zijn van harte welkom voor een 1 -op-1 gesprek. We staan graag voor je klaar!

Graag vooraf aanmelden via aanmelden@carmacentrum.nl   of bel met 06 14237791 dan weten we zeker dat de gastvrouw ruimte en tijd voor je heeft!