Inloop

Inloopochtend en middag

Je kunt zonder afspraak bij Carma binnenlopen. Je bent van harte welkom voor een kop koffie of thee, een praatje of goed gesprek met mensen die ook met de ziekte kanker te maken hebben gehad. Je kunt delen wat jou op dat moment bezighoudt. Heb je geen behoefte om te praten dan is dat ook helemaal oke.

Vaak horen we van nieuwe gasten dat het een stap is om de eerste keer te komen, maar dat ze achteraf blij zijn dat ze dit hebben gedaan. De warme en ontspannen sfeer wordt benoemd en gewaardeerd. “Super fijn dat er een plek is waar ik kan komen als ik daar behoefte aan heb”

Carma is geopend iedere dinsdag tussen 10.00 en 16.00 uur en iedere woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 – 12.00 uur.

Kijk bij Agenda voor afwijkende openingstijden en een overzicht van al onze geplande activiteiten

1- op 1 gesprek

Heb jij behoefte aan een praatje of goed gesprek maar doe je dat liever 1 op 1 dan in een groep? Op afspraak is er iedere dinsdag tussen 10.00 en 16.00 uur en iedere woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 – 12.00 uur mogelijkheid voor gesprek met een gastvrouw/heer bij Carma. Op verzoek zijn er ook mogelijkheden op een andere middag of avond beschikbaar.

Het kan juist fijn zijn om je verhaal te delen met iemand die verder van je afstaat. Je hoeft immers geen rekening hoeft te houden met zijn of haar emoties. Zowel nieuwe als bekende gasten zijn van harte welkom. We staan graag voor je klaar!

Maak vooraf een afspraak via ons aanmeldformulier dan weten we zeker dat de gastvrouw ruimte en tijd voor je heeft!