Nieuws Ervaringen van gasten

Ervaringen van gasten

11 juni 2023

Wie kan beter vertellen wat de meerwaarde is van ons centrum dan gasten?! Hieronder delen we graag ervaringen en uitspraken van gasten.

“Ik vond het best wel spannend leek me ook wel confronterend.
Oh ja ik heb kanker …maar wil er nog niet zo bij stil staan eigenlijk, ..beetje bij beetje komt het wel hoor.
Na de fijne leerzame ontspanningsles had ik een heel fijn gesprek met een gastvrouw…we hebben gezellig gepraat over mijn gezin, schattige kleinkind, mijn diagnose, het werk wat ik deed en meer.
En wat een warm en prachtig huis is Carma zeg , dat had ik helemaal niet verwacht.
Jullie zijn echt mensen zonder oordeel, luisterend en alle tijd.
Mijn ogen en mijn hart zagen en voelde zo’n warmte en liefde…en dat maakt het leven zo fijn.

Ik ben met een glimlach naar huis gefietst ..”

“Ik heb de website vaak bekeken voordat ik de stap durfde te zetten. Ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Hier kan ik alles delen wat ik wil zonder rekening te houden met de gevoelens van de ander. En heel fijn dat ik hier zonder afspraak kan binnenlopen als ik daar behoefte aan heb.”

“Ik wil jullie bedanken voor de steun, gezelligheid, hulp, arm en alles waar jullie er voor me waren. Het wordt tijd om afscheid te nemen van de 40- ers en 50-ers lotgenotenbijeenkomsten. Dankjulliewel!”

“Vrijdagochtend was ik bij Carma en zag ik Leon binnenkomen om een adem- en meditatieles te geven. Dit is een zinvolle cursus in het programma van Carma. Ik ben nu 5 jaar onder behandeling en bij vele onderzoeken en behandelingen heeft dit mij veel ondersteund om het rustiger te kunnen ondergaan. Bijv bij een Ct scan maar vooral bij de MRI scan. Ik sluit dan wel mijn ogen en ga bewust naar de buikademhaling. Diepe ademhaling geeft meer ontspannen dan borstademhaling. Dan probeer ik uit mijn gedachten te komen. Het helpt mij daarbij om naar een plek te gaan waar ik mij helemaal thuis voel. Bijv op een luchtbedje op een italiaans meer. En voor je het weet is de behandeling of het onderzoek voorbij. Echt een aanrader om deze cursus te volgen ter ondersteuning tijdens je behandelingen! Verplegers zeggen regelmatig, wat lag u er rustig bij 😀.”
“Het is heel fijn om met een lotgenoot te kunnen praten (daar kan geen ‘psycholoog’ tegenop)”

“De lotgenotengroep waar ik kom is van alle leeftijden en we praten echt overal over. We maken altijd een rondje over hoe het met je gaat en geven elkaar leidraadjes waar je weer mee verder kunt. Ook is het fijn om je via de verhalen van anderen te beseffen dat je niet de enige bent die dat ervaart. In het centrum voel ik geen drempel. Hier snappen mensen wat je meemaakt en nodig hebt. Alles is goed. Na mijn bezoek ga ik zoveel fijner naar huis.”

“Ik heb veel opgestoken en vond het een positieve middag.” (prostaatkankerbijeenkomst)

Ervaar zelf wat Carma jou kan bieden en probeer het gewoon een keer, welkom!