Nieuws Erik komt in actie voor Carma!

Erik komt in actie voor Carma!

25 november 2021

Erik heel veel dank voor jouw inzet voor het inloophuis en succes met de voorbereidingen voor de Puinduinrun! Wij vinden je een topper!
Klik hier voor de link naar Erik zijn actiepagina voor Carma.

Hieronder lees je Erik zijn motivatie:
“Carma is onmisbaar. Voor mij en al die anderen die geraakt zijn door kanker. Het inloophuis heeft mij geweldig geholpen toen het na mijn chemobehandelingen helemaal niet goed ging.

Payback time! En daar heb ik jouw hulp bij nodig! Op 16 januari loop ik de Puinduinrun en jij kunt me sponsoren.

De Puinduinrun is een winterse helletocht. Drie rondes van elk 4 kilometer. Kou. Kans op regen en/of een nat parcours. Verharde paden. Onverharde paden. Glibberstukken. Veel hoogtemeters ook. Hellingen. Trappen. Gruwelijk.

De Puinduinrun is mijn eerste ‘echte’ sportprestatie sinds de slooptocht die de chemokuren trokken door mijn lijf. Mijn inzet is: alles doorstaan, alles beleven, van alles genieten én zo veel mogelijk geld bijeenlopen voor Carma.

Sponsoren dus! Dan loop ik me straks suf.
Erewoord.”