Creatief

Creatieve Workshops

‘Even je hoofd leeg maken’ met behulp van een creatieve workshop. Door met je handen bezig te zijn, lukt het veelal beter om gedachte even los te laten. Plezier en ontspanning bij de creatieve workshops staan voorop en ervaring is dus niet nodig!
We hebben een gevarieerd aanbod aan workshops zoals schilderen, mandala tekenen, keramiek, happy stones maken enz.

Iedere woensdag van 10.00 – 12.00 uur

Kijk in de Agenda voor het programma van de eerstvolgende data. Graag vooraf aanmelden. 

Warm-Deken haken

Workshop Warm-Deken haken. Doe je mee?
We leren je graag hoe je een Warm-Deken kunt haken. Het idee van dit gehaakte deken is dat je deze kunt geven een iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Hoe mooi is dat?!
Materialen zijn aanwezig maar eigen haaknaalden of wol meenemen is uiteraard prima. Ontspanning en plezier staan voorop!

Elke eerste vrijdag van de maand. Deze workshop wordt gegeven door Ada Kuijvenhoven.

Kijk in de Agenda voor het programma van de eerstvolgende data. Graag vooraf aanmelden.

 

Heart Pillows maken

Wil jij ook kussentjes maken voor vrouwen met borstkanker?  Deze ochtend is er een workshop Heart Pillows maken. Gastvrouw Karin leert je graag hoe je zo’n kussentje kunt maken. Heart Pillows zijn kussentjes die onder de oksel kunnen worden gedragen na operaties in het borstgebied. De Heart Pillows geven ondersteuning en worden uitgedeeld in het ziekenhuis. Op verzoek maken wij deze voor het Franciscus – Vlietland Ziekenhuis. Doe je mee? Wil je zelf een Heart Pillow gebruiken? Ook Carma geeft ze kosteloos uit.

Materialen zijn aanwezig. Je maakt iets moois voor een ander en daarbij biedt het jou plezier en ontspanning. Hoe mooi is dat?! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Elke derde vrijdag van de maand. Deze workshop wordt gegeven door met gastvrouw Karin Thoen.

Kijk in de Agenda voor het programma van de eerstvolgende data. Graag vooraf aanmelden.