Bewegen

Stoelyoga

Yoga voor mensen met kanker of die daarvan herstellende zijn. Als je te maken krijgt met de diagnose kanker staat je wereld op z’n kop. Dan is het fijn om, naast de medische behandeling, te kunnen ontspannen in een veilige omgeving met mensen die door hetzelfde proces heen gaan. De aangepaste vorm van yoga is ontwikkeld om ondersteuning te bieden bij het herstel- en verwerkingsproces van kanker, zowel tijdens als na de medische behandeling.

Iedere dinsdag van 10.30 – 11.30 uur

Kijk in het Programma voor de eerstvolgende data. Graag eerst aanmelden.

Prinsenbos

Ga je mee naar het Prinsenbos voor een mooie wandeling? Wandelen is goed voor je lichaam en geeft ontspanning. Bovendien is het fijn om al wandelend in gesprek te gaan en te genieten van de natuur in ieder seizoen. Uiteraard is er ook tijd voor een kopje koffie of thee.

Kijk in het Programma voor de eerstvolgende data. Graag eerst aanmelden.

Carmafit – Fitnesstraining

Heb je de behandeling bij de oncologisch fysiotherapeut afgerond, maar is zelfstandig sporten nog te ver weg? Dan heeft Carma in samenwerking met TIM Fitness de unieke trainingsmogelijkheid voor jou! Onder begeleiding van een deskundige krijg je een fitnesstraining aangeboden, waarbij focus ligt op het inzien van grenzen en het opbouwen van conditie en spierkracht. We starten om 10.00 uur met cardio en om 10.15 uur met de training.

 Iedere woensdag inloop van 10.00 – 11.00 uur

Waar:  TIM Fitness & Fysiotherapie, Veilingweg 16A in De Lier
Kosten: Proefles gratis en daarna 5 rittenkaart voor € 25,-
Aanmelden: graag van tevoren via mirella@timfysiotherapie.nl

Chi Kung

Fijn ontspannen en je energie opladen. Chi Kung richt zich op de ademhaling in combinatie met eeuwenoude zachte bewegingen uit de Chinese bewegingsleer. Chi Kung werkt ontspannend, kan helpen om je energieker te voelen maar ook bij het verbeteren van de nachtrust. Ervaring is niet nodig, je bent van harte welkom voor een gratis proefles! De les wordt gegeven door Hanneke Jansen

Ervaring van een deelnemer:
“Chi kung is een bewegingsvorm die gebruik maakt van je levensenergie.
Het zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrij komen en het is goed voor je organen, spieren en gewrichten.
Voor mij brengt het vooral ontspanning en rust en ik voel me goed erna.|
Ik zou zeggen probeer het een keer, iedereen kan het!”

Iedere woensdag in de oneven weken van 19.30 – 20.30 uur

Kijk in het Programma voor de eerstvolgende data. Graag eerst aanmelden.