Activiteiten Spreekuur ondersteuningsconsulent

Spreekuur ondersteuningsconsulent

“Dankbaarheid is het beste woord dat ik kan gebruiken voor alle hulp!!!”

Diane van Lier is de ondersteuningsconsulent van Carma. Ze gaat met jou in gesprek om zo inzicht en overzicht te krijgen in je situatie. Dit kan voor, tijdens en na je behandeling. Door vooraf of tijdens het intake gesprek de vragenlijst Positieve Gezondheid in te vullen helpt dit je kiezen en bespreken wat voor jou belangrijk is. Het is een middel waarbij het niet gaat om de scores, maar om het verhaal daarachter. Er komen allerlei onderwerpen aan de orde zoals emoties, gezin, vermoeidheid, seksualiteit, werk, dagelijkse bezigheden.

Samen met jou wordt er gekeken wat er goed gaat, wat je zou willen veranderen en of je behoefte hebt aan professionele ondersteuning. Het streven is om de zorg zo dicht mogelijk bij jou in de regio te realiseren. Wat je vragen ook zijn, er wordt hulp geboden waar jij behoefte aan hebt.

Dankzij sponsoren kunnen wij de geboden hulp voor iedereen toegankelijk maken.

Iedere donderdag is Diane van Lier bij Carma aanwezig en kun je tussen 10.00 en 14.00 uur op afspraak bij haar terecht. Er zijn ook andere dagen en tijden mogelijk! Bel voor het maken van een afspraak naar Diane van Lier op tel nr 06 24540197 of mail naar diane@carmacentrum.nl

“Ik ben blij dat ik nazorg heb ontvangen. Ik mag altijd contact opnemen, dat is fijn, omdat je je dan niet zo alleen voelt staan”

“Dank je wel voor je luisterend oor. Ik vond het erg prettig. Dank voor je handvatten, ik ga er gebruik van maken”.

 

Beschikbare data: 18 Juli 2024, 25 Juli 2024.

Meld je aan voor deze activiteit

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Selecteer activiteit
  • Selecteer datum
  • Bericht