Activiteiten Mannenochtend op locatie bij Healthy Plant Products

Mannenochtend op locatie bij Healthy Plant Products

Vrijdag 24 juni starten we om 9.30 uur met koffie bij Carma en vertrekken daarna voor een informatieve ochtend naar Healthy Plant Products in Monster. Daar krijgen we een rondleiding en natuurlijk is er tijd voor een kop koffie. Rond 12.00 uur zijn we weer terug bij Carma.
Healthy Plant Products is totaal leverancier van bijzondere hennep producten zowel voor consumenten als retailers. Ze produceren en verkopen alles wat met hennep te maken heeft. Zo maken ze hun eigen cbd olie en verkopen ze hennep zeep, sokken, tassen, voedingsmiddelen en meer!
Waarom hennep? Dit eeuwenoud gewas is goed voor milieu, gezondheid en er kunnen tot wel 50.000 dingen mee worden gemaakt. Ga je ook mee? Meld je vooraf aan via de telefoon/app: 06 14237791 , via  aanmelden@carmacentrum.nl of met onderstaand formulier.

Speciaal voor mannen is er twee keer per maand mannenochtend. Ben je zelf ziek (geweest) of is/was je partner ziek? Je bent van harte welkom voor een praatje of goed gesprek en er wordt ook zeker gelachen!

“Hier hebben ze aan een half woord genoeg om te begrijpen wat ik bedoel.”

Iedere 2e vrijdagochtend van de maand is er mannenochtend in de tuinkamer De Tourmalet en iedere 4e vrijdagochtend is er mannenochtend op locatie. Deze ochtend start met koffie bij Carma en daarna bezoeken we een leuke/bijzondere locatie zoals een tuinbouwbedrijf, bakkerij, collectie oude auto’s etc. Iedere keer is er weer iets anders. Daar krijgen we een rondleiding en natuurlijk is er tijd voor een kop koffie.

Beschikbare data:

Meld je aan voor deze activiteit

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Selecteer activiteit
  • Selecteer datum
  • Bericht