Activiteiten Cursus massage en aanraking (2 bijeenkomsten)

Cursus massage en aanraking (2 bijeenkomsten)

Eenvoudige instructies voor familie en vrienden
Speciaal voor familieleden en vrienden verzorgt Martin Wolf – één van onze masseurs – op maandag 23 oktober en woensdag 1 november van 19.30 – 21.15 uur de cursus ‘Massage en aanraking bij kanker’. Deze twee avonden krijg je eenvoudige instructies om je naaste die ziek is (geweest) zich beter te laten voelen, je leert hoe je op een verantwoorde manier kunt aanraken en krijgt tips wat je zou kunnen ‘doen’.
Eigen bijdrage voor de cursus is €12,50 pp. Welkom! Vooraf aanmelden is nodig via aanmelden@carmacentrum.nl of via onderstaand formulier.
Er is veel aandacht voor de kwetsbaarheid van degene die de massage zal ondergaan. De avond krijgt vorm door actief met elkaar te werken/ oefenen en tevens een klein stukje theorie door te nemen. Je ontvangt een hand-out met foto’s en voorbeelden, dat is handig voor thuis. 

Ervaring van een gast die deze cursus vorige keer heeft gevolgd:
 
“Een massagecursus tussen de activiteiten van het Carma huis. 
Leek mij heerlijk, samen weer kunnen ontspannen na zo’n heftig jaar. 
Want hoe was dat ook alweer totale ontspanning. 
Met mijn man kwam ik binnen en werd welkom geheten door Martin Wolf. Massagetafels, stapel handdoeken, heerlijk geurende oliën stonden voor ons klaar, aan alles was gedacht. Na een korte voorstelronde en introductie over massage en oliesoorten mochten we zelf aan de slag. Ik had het geluk om op de massagetafel te mogen liggen en mijn man nam de taak van masseur op zich. Martin liep rond voor vragen en tips. Hij leerde ons om goed naar elkaar te luisteren en te kijken. Een zachte benadering zorgde voor een complete ontspanning. Ook was er ruimte voor een lach en een traan. Niet alles ging in één keer vanzelf, dat was soms ook wel lachwekkend. Door aanrakingen kwamen ook emoties los wat daarna  thuis voor goede gesprekken en verbondenheid zorgde. Mij bracht deze cursus rust, ontspanning en deels acceptatie van mijn nieuwe lijf. Een aanrader deze cursus, zorgt thuis voor rustmomenten, samen even opladen.” 

Beschikbare data: 23 Oktober 2023, 1 November 2023.

Meld je aan voor deze activiteit

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Selecteer activiteit
  • Selecteer datum
  • Bericht